Maastricht magazine >

 
make-up

5 beautyproducten die 2017 mee ingaan

5 beautyproducten die 2017 mee ingaan

Kleding is om te hebben, maar vooral te houden. Al even trouw ben ik aan de producten die ik gebruik. Dat wil niet zeggen dat er nooit eens iets bijkomt. En natuurlijk zijn er ook afvallers. Soms is een nieuw product ook een add-on. Dus geen vervanger, maar een verrijking. Dit zijn de 5 beautyproducten die ik in 2016 ontdekte en mee het nieuwe jaar in reizen. Hallo 2017, we komen eraan!

Tip 1: Wat ruik ik? Het is Jo Malone!

Eigenlijk vind ik Jo Malone verschrikkelijk, nu ik er over nadenk. Hoewel ze heus een stevige filosofie hebben, is het ondertussen een totaal commerciële hype. Een soort van het minst originele luchtje concept. Maar ondertussen door mij wel vet geliefd. Want de geuren zijn puur en eerlijk. En of ik wil of niet, ik ben verslaafd aan de Pomegranate Noir. Ernstig, want het is ongeveer de bestseller van het huis. Toch reist deze 2017 met mij in. Al is het maar omdat er dagelijks wel iemand naar mij Jo informeert. En omdat ik het flesje (het kleine formaat) eigenlijk altijd bij me heb, geef ik het zelfs zo nu en dan weg. Zo verwacht ik dat de vrouw van de orthopeed het ondertussen ook met Jo doet. Misschien tijd dat ik die Pomegranate Noir in 2017 dan toch maar weer een keertje op maat combineer. Hoe? Dat lees je in eerdere blogje uit 2016 voor het idee achter Jo Malone.

Tip 2: Pressed mineral foundation van Colorscience

Ik gebruik de losse poeder van Youngblood. Hoewel ik er ondertussen wel een haat-liefde verhouding op nahoud. Haat omdat ‘mijn kleur’ opeens de benaming is van een veel donkere kleur. Handig als kleurcodes worden gewijzigd… Bovendien floepte de laatste keer de helft van de poeder uit het doosje, omdat de plastic laag kennelijk niet goed was vastgemaakt. En dat terwijl ik er al gek van word dat de poeder werkelijk alle kanten in de badkamer opstuift. Ook met reizen is die losse poeder geen succes. De liefde? De kracht van losse poeder en van mineralen. Het is vanwege die tweede dat ik nu ook Colorscience gebruik. En dan doel ik op de compressed poeder van dit merk. En die gaat zeker met mij 2017 in. Omdat ik hou van minerale poeders. Omdat de foundation van Colorscience natuurlijk is. En omdat de poeder dus niet door mijn hele badkamer vliegt. Zie ook eerdere blogje over Colorscience make-up workshop in Maastricht.

colorscience-pressed-foundation-mineral

Tip 3: Een likje mascara? Doe maar een dikke lik!

Ben ik over het algemeen trouw aan mijn make-up’jes, met mascara’s is het een ander verhaal. Ik kan nog zo enthousiast zijn, ik wissel veelvuldig. Zo trouw als ik aan de mascara’s van Lancôme was in mijn studententijd, zo trouw ben ik bijna nooit meer geweest. Enkel de mascara van Clarins wist het nog een keer dik twee jaar met mij vol te houden. Alle andere mascara’s zijn flirts. Waarover dan vaak heel enthousiast, maar nooit overweeg ik een lange termijnrelatie. Nou ja, dat was… Want ondertussen heb ik mijn nieuwste Chanal mascara al zeker 3 keer als herhaalaankoop opnieuw gekocht en het zwarte goedje ook aan heel wat vriendinnen cadeau gegaan. Dimensions van Chanel mag in 2017 zeker nog even in mijn leven blijven. Zie hier blogje over Dimensions van Chanel uit 2016.

Tip 4: Holistische huidverzorging van Abloom

Niet omdat de producten zo puur zijn dat je ze kunt eten, wel omdat ik verslaafd ben. Aan hoe de producten samensmelten met mijn huid. Voor alsnog mogen alle holistische producten van dit Nederlandse merk het nieuwe jaar mee in. Een merk dat ik pas recent ontdekte en zelfs mijn geliefde Obagi voor verruilde. Ik durf nu al bijna te wedden dat de Miracle Treatment Oil zelfs 2018 haalt.  Zie hier blogje over mijn recente Abloom skincare ontdekking.

Tip 5: De oogpotloden van Chanel

Na ja zeg. Ik ben nooit zo’n Chanel fan geweest. Maar nu staan er dan toch opeens twee producten van Chanel in mijn beauty top 5. De mascara en de Stylo Eyeshadow waarover blogger Moniek mij tipte. En net als de mascara heb ik de Eyeshadow van Chanel ondertussen meermaals aan een vriendinnetje cadeau gedaan. Zie hier het blogje over dit magische oogschaduwpotlood van Chanel.

Beauty-toegift: Zonnebrand van Zein Obagi

Omdat het moet! Je beschermen tegen de zon. Omdat die spf in je make-up echt niet zoveel licht tegenhoudt als dat je zou willen. Ik smeer met Oclipse Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen factor 50. Een zonnebrandcrème voor het gezicht die zich aanpast aan de kleur van je gelaat. Dus het block-effect van een factor 50, maar dan met een healthy glow. Ik schreef geen apart blogje over de zonnebrand van ZO, maar noemde de crème wel in een blogje over de dagcrème van dit merk.

Bovengenoemde producten heb ik allemaal in 2016 ontdekt. Beautyproducten die  mee 2017 ingaan. Wat zijn de beautyproducten die ik volgens jou zeker in 2017 wil proberen? Die ik eigenlijk al in 2016 had willen hebben? O ja, één van de genoemde producten shoppen? Als je op het linkje klikt in de tekst, kom je bij het oorspronkelijke blog over het betreffende product. Daar vind je ook verkoopinformatie.

Chanel oogschaduwpotlood

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *