Maastricht magazine >
make-up

Al jaren favoriet: beautyproducten 2018

Al jaren favoriet: beautyproducten 2018
Artikel begint onder de advertentie

Een jaar geleden op LovestoHAVE een blogje over 5 beautyproducten. Producten die de jaarwisseling overleefden en mee 2017 ingingen. Ik kwam het blogje recent toevallig tegen. 2 van de 5 producten maken ook dit jaar oud op nieuw mee, eigenlijk zelfs 3. Dit is mijn beautytop 2018. En die mascara? Das de ontdekking van de eeuw. Grote kans dat die Benefit dus 2019 haalt!

beautyproducten-2017
De beautyproducten die ik 2016 meenam naar 2017

1. Gezichtsverzorging van Abloom

De gezichtsverzorging van Abloom. Ontdekte ik 2016 en mocht met mij mee naar 2017. Recent werd de lijn aangevuld met een complete travelset. Ideaal. Ik ben fan en blijf dat nog wel even. Mijn voorspelling in 2016 dat de Miracle Oil van Abloom 2018 zou halen, is uitgekomen.

2. Zonnebrand van Obagi

Het block-effect van factor 50, maar dan met een healty glow. Dus ja, natuurlijk gaat de Oclipse Smart Tone Broad Spectrum Sunscreen van Zein Obagi ook mee naar 2018. Een product voor alle dagen van het jaar.

Youngblood powder mineral foundation

3. Mineral foundation van Youngblood

Dit is een nieuwkomer die eigenlijk geen nieuwkomer is. Al enkele jaren geleden ontdekte ik de mineral loose powder foundation van Youngblood. Vorig jaar wisselde ik deze zo nu en dan af met de pressed mineral foundation van Colorscience. Dit vooral omdat ik bij het reizen gek werd van de losvliegende poeder van de mineral foundation van Youngblood in mijn toilettas. Ok, ook omdat ik geïrriteerd was dat ze zomaar de kleurbenamingen hadden aangepast. Ondertussen ben ik terug bij Youngblood en met mij zijn volgens mij ondertussen al mijn vriendinnen aan deze natuurlijk foundation. Een foundation die al jaren op rij tot mijn favorieten behoort.

4. Nuxe is de zomerzon in een flesje

Prodigieux le Parfum van Nuxe gebruikte ik voorheen vooral in de zomer. In een recente halve volksverhuizing en bijbehorende opruimactie kwam de fles naar voren. De donkere, winterse dagen deden me verlangen naar een vleugje zomer.  Daarop hoorde ik een paar keer die dag: ‘Wat ruik je lekker.’ Dat ben ik dus blijven doen. Wanneer met vakantie, ben ik overigens nog altijd grootgebruiker van de zonnebrandproducten van Nuxe en dat is niet alleen vanwege de geur.

They're real benefit mascara

5. They’re Real mascara van Benefit

Nieuwste aanwinst. Pas enkele weken geleden nam ik afscheid van die hele fijne mascara van Chanel. Of eigenlijk is Dimensions van Chanel van het toneel gedrukt door de meest waanzinnige mascara ever. De Real, ofwel They’re Real, mascara van Benefit. Op Heathrow krijgen ze deze mascara niet aangerukt. Een mascara die ze zelf beyond mascara noemen. Ik ga met ze mee! Wat de mascara zo beyond maakt? Ik vind de borstel te gek. De kop maakt dat geen wimper de full extenions mist. Wat ik ook lekker vind is dat de beyond mascara niet volledig hard wordt en dat de haartjes niet aan elkaar plakken. De mascara belooft 94% extra lengte. Heb er geen meetlint naast gehouden, maar de werkelijkheid komt zeker in de buurt! Daarnaast rept Benefit over volume. Die zie ik niet echt, behalve dat het borsteltje er dus voor zorgt dat je geen wimper meer mist en het daarmee dus sowieso gezelliger wordt. Ook wel fijn? De mascara heeft echt eeuwige draagkracht. Als ik het er ’s avonds bij het reinigen met Abloom niet af zou halen, dan zat het er volgens mij ’s ochtends gewoon nog op. Ik vind het een topper. En ik ben niet de enige. Of het iets voor jou is? Proberen! Koopt ‘m in Nederland o.a. bij Douglas.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *