Maastricht magazine >
tips

Summer in full-skirt van Valentino

Summer in full-skirt van Valentino
Artikel begint onder de advertentie

Deze week is het full-summer. Geen wolkje aan de lucht. Full-terrasjes, full-glasses, full-salades, full-drinks and full-summer fashion. Vandaag is het ook weer zo’n warme zomerse dag, heerlijk. Gewoon je kleding aanpassen en genieten. Vandaag ga ik full-dressed in top van Kenzo en full-skirt van Valentino.

Full skirt Valentino

Modern in full-dress and full-skirt

De full-skirt is een trend die velen volgen. Een geplooide rok heeft volume en heeft meteen ook alle aandacht. Nog moderner is een geplooide rok met prints. Die heb ik ook, maar vandaag ga ik voor deze witte rok van Valentino. Mijn top van Kenzo wil ik namelijk vandaag matchen met mijn full-skirt. Mijn blouse van Kenzo heeft hetzelfde full-model. Nu draag ik ‘full’ op ‘full’ en creëer een moderne look. Dit is het helemaal, dit is de ‘streetwear’ van nu. Natuurlijk kun je de full-skirt met een t-shirt matchen en de full-top met een skinny-high-jeans. But… hello, it ’s summer!

Miriam's Thursday rok

Why full-dressed in summer?

Tijdens warme zomerdagen draag je full-dresses, full-tops, full-skirts and full-pants. Why? Deze kleding is zo luchtig. De volume van deze kleding laat warme zomerse dagen koel lijken. Je creëert een koelte om je heen. De kleding zwiert en laat de lucht door alles heen stromen. Geen geplak of knellende kledingstukken, maar een super fris gevoel. Een paar kilootjes bijgekomen? Geen probleem voor deze frisse look, want alles verbergt deze look. ‘Fulled-dressed’ in de zomer is mijn favorite look. En helemaal op zo’n warme dag als vandaag.

zomerrok Valentino

My summer look!

Rood-wit-blauw is een kleuren combinatie die steeds terug komt in de mode. Ik draag deze kleuren graag, vooral voor de frisse uitstraling. Op warme dagen er fris uitzien, is niet altijd even makkelijk. Knellende kleding gaat kreuken en vormt transpiratie plekken. Daarom ga ik vandaag voor mijn frisse full-dressed look. Iedereen klaagt om mij heen over de warmte. In mijn look heb ik er geen problemen mee. Mijn top van Kenzo valt losjes door de grote plooien. Mijn rok van Valentino heeft nog meer plooien en een frisse lengte. Mijn rok is niet te lang en niet te kort, perfect. Deze look is op en top mij! Mijn trendy sandalen van Marni eronder en ik ben helemaal blij. Tot slot de blauwe tas van Céline en de zilverkleurige Dior op mijn neus. This is my summer-look today!

Full-dressed in summer,
fresh look the whole day!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Valentino. Gebruik de shopfinder voor het vinden van winkels die de overige merken verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *